Varrógép, Varrógép javításvarróvilág
fb elna
VarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilág
MENÜ
TERMÉK KATEGÓRIÁK

Csak webáruházként dolgozunk.

 

Varrógép kipróbálás és vásárlás előre egyeztett időpontban lehetséges.

Szállítás

2022. december 23 és 2023 január 8 között a csomagküldés szünetel. Rendeléseiket január 9-től érkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Csomagjaikat GLS futárral szállítjuk, melynek utánvételes díja Magyarország területére 2100 forint értéktől és súlytól függetlenül, ha előre kifizeti bankkártyával az oldalunkon keresztül, 1800 Ft, GLS csomagpontra 1250 ft. Csomagpontra csak előre kifizetett csomagot küldünk.

(Magyar Postával nem küldünk csomagot.)

Ipari varrógépek szállítását e-mailben vagy telefonon rendelheti meg 18-20000 ft / darab, szállító partnerünk aZ XXL futárszolgálat.

2020. november 12-től üzletünk csak webáruházként üzemel, nincs lehetőség bolti vásárlásra és összekészített csomag átvételére sem.

Megrendeléseiket igyekszünk a lehető leggyorsabban elküldeni, 1-2 munkanapon belül.

A küldésről a GLS rendszeréből kap automatikus email-t, illetve a Billingo rendszerből küldünk számlát. Az utánvételes számlát nem kell elutalni, a számlázó program beállítása miatt van rajta a bankszámlaszámunk és egy fizetési határidő, a számlát a futárnál kell készpénzben fizetni. A GLS futárnál csak készpénzben fizethet, bankkártyát nem fogadunk el.

Hétvégi kiszállítás nincs, időre nem tudunk szállítani. 

Ha valamiből nincs raktárkészleten és nem pótolható egy-két héten belül, email-ben vagy telefonon értesítjük,  ha kisebb tételből nincs raktáron, anélkül küldjük a csomagot.

Nyitóoldal | Szolgáltatások | Elérhetőség | Üzleti szabályzat | Egyedi ajánlatkérés | Adatkezelési tájékoztató
Varróvilág © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés, weblapkészítés / Linkek