Varrógép, Varrógép javításvarróvilág
fb elna
VarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilág
MENÜ
title_kategoriak
title_akcios
Varróvilág

Szállítás

A koronavírus veszély miatt budapesti üzletünk március 18-tól bizonytalan ideig zárva tart, webáruházunk zavartalanul működik, csak hosszabb határidővel tudunk csomagot küldeni.

Jelenleg csak email-ben tudunk válaszolni: varrovilag@varrovilag.hu

 

Csomagjaikat GLS futárral szállítjuk, melynek utánvételes díja Magyarország területére 1600 forint értéktől és súlytól függetlenül, ha előre kifizeti bankkártyával az oldalunkon keresztül, 1350 Ft.

(Magyar Postával nem küldünk csomagot.)

25000,- forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan. (varrodákra, viszonteladókra nem vonatkozik)

Ipari varrógépek szállítását e-mailben vagy telefonon rendelheti meg 12000-13000 ft / darab, szállító partnerünk a Royal futárszolgálat.

Budapesti üzletünkben megrendelés  nélkül is vásárolhat (1064 Rózsa utca 101., nyitva: kedd-szerda-csütörtök-péntek 8-16). Ha mégis szeretné, hogy összekészítsük  boltunkban a megrendelt termékeket, kérjük válassza a rendelés végén a pénztárnál a személyes átvétel lehetőséget. Amikor a termékeket összekészítettük, email-ben értesítjük.

Megrendeléseiket igyekszünk a lehető leggyorsabban elküldeni, 1-2 munkanapon belül.

A küldésről a GLS rendszeréből kap automatikus email-t, illetve a Billingo rendszerből küldünk számlát. Az utánvételes számlát nem kell elutalni, a számlázó program beállítása miatt van rajta a bankszámlaszámunk és egy fizetési határidő, a számlát a futárnál kell készpénzben fizetni. A GLS futárnál csak készpénzben fizethet, bankkártyát nem fogadunk el.

Hétvégi megrendeléseiket kedden indítjuk. Hétvégi kiszállítás nincs, időre nem tudunk szállítani. 

Ha valamiből nincs raktárkészleten és nem pótolható egy-két héten belül, email-ben vagy telefonon értesítjük,  ha kisebb tételből nincs raktáron, anélkül küldjük a csomagot.

Nyitóoldal | Szolgáltatások | Elérhetőség | Üzleti szabályzat | Egyedi ajánlatkérés | Adatkezelési tájékoztató
Varróvilág © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés