Varrógép, Varrógép javításvarróvilág
fb elna
VarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilág
MENÜ
title_kategoriak
title_akcios
Varróvilág

Szállítás

A koronavírus veszély miatt budapesti üzletünk március 18-tól bizonytalan ideig zárva tart, webáruházunk zavartalanul működik, csak hosszabb határidővel tudunk csomagot küldeni.

Jelenleg csak email-ben tudunk válaszolni: varrovilag@varrovilag.hu

Kérjük, inkább válassza a háztól-házik szolgáltatást, a GLS tájékoztatása: 

Bizonyára Ön is tudomást szerzett arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, újabb rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.

Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózatunk jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontjaink üzemeltetését várhatóan ebben az időszakban fel kell függeszteni, aminek következtében a címzettek számára nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos átvételi helyek.

A zökkenőmentes kézbesítés érdekében kérjük, a küldemények szállításánál részesítse előnyben a háztól-házig szolgáltatást a GLS CsomagPont hálózatunk igénybevétele helyett.

Csomagjaikat GLS futárral szállítjuk, melynek utánvételes díja Magyarország területére 1600 forint értéktől és súlytól függetlenül, bankkártyás fizetésnél 1350 Ft, GLS csomagpontra szállítás bankkártyás fizetéssel 950 Ft.

(Magyar Postával nem küldünk csomagot.)

25000,- forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan. (varrodákra, viszonteladókra nem vonatkozik)

Ipari varrógépek szállítását e-mailben vagy telefonon rendelheti meg 10000 ft / darab, szállító partnerünk a Royal futárszolgálat.

Budapesti üzletünkben megrendelés  nélkül is vásárolhat (1064 Rózsa utca 101., nyitva: kedd-szerda-csütörtök-péntek 9-17). Ha mégis szeretné, hogy összekészítsük  boltunkban a megrendelt termékeket, kérjük válassza a rendelés végén a pénztárnál a személyes átvétel lehetőséget. Amikor a termékeket összekészítettük, email-ben értesítjük.

Megrendeléseiket igyekszünk a lehető leggyorsabban elküldeni, 1-2 munkanapon belül.

A küldésről a GLS rendszeréből kap automatikus email-t, illetve a Billingo rendszerből küldünk számlát. Az utánvételes számlát nem kell elutalni, a számlázó program beállítása miatt van rajta a bankszámlaszámunk és egy fizetési határidő, a számlát a futárnál kell készpénzben fizetni. A GLS futárnál csak készpénzben fizethet, bankkártyát nem fogadunk el.

Hétvégi megrendeléseiket kedden indítjuk. Hétvégi kiszállítás nincs, időre nem tudunk szállítani. 

Ha valamiből nincs raktárkészleten és nem pótolható egy-két héten belül, email-ben vagy telefonon értesítjük,  ha kisebb tételből nincs raktáron, anélkül küldjük a csomagot.

Nyitóoldal | Szolgáltatások | Elérhetőség | Üzleti szabályzat | Egyedi ajánlatkérés | Adatkezelési tájékoztató
Varróvilág © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés